Results 1 to 10 of 10

Thread: New Thread Test

  1. #1
    Forum Member Cygnus X1's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sunny South Carolina
    Posts
    2,949

    New Thread Test

    I could not post a new thread in either "Whammy
    Bar' or "Clones".

    So this is a test.
    Last edited by Cygnus X1; 09-24-2009 at 05:06 PM.

  2. #2
    Forum Member Cygnus X1's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sunny South Carolina
    Posts
    2,949

    Re: New Thread Test

    OK, must have been something in the content.
    So I will try again.

  3. #3
    Forum Member Cygnus X1's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sunny South Carolina
    Posts
    2,949

    Re: New Thread Test

    OK, I tried almost everything, no curse words were there, maybe the term "Bich" got it going, I even removed '72 Blonde Tele". I am doing something wrong-I even changed the thread title to "Homebrew Guitar". It keeps giving me a strange error.

    I could not copy-clip it.
    I'll have to edit to get the message back.
    Here it is:

    Not Acceptable

    An appropriate representation of the requested resource /forum/newreply.php could not be found on this server.
    Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.thefenderforum.com Port 80

  4. #4
    Forum Member Cygnus X1's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sunny South Carolina
    Posts
    2,949

    Re: New Thread Test

    I pasted the image from ImageShack, and it showed up on another forum with no issues.

    What am I doing wrong?

  5. #5
    Gravity Jim
    Guest

    Re: New Thread Test

    TFF's software always had issues with cut-n-paste, as I recall. If you didn't type it there in this reply box, it didn't want to show up... even messages typed in something like Word.

  6. #6
    TFF Stage Crew
    Moderator
    pc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    7,427

    Re: New Thread Test

    Right--there used to be a lot of info about this right here in the Front Desk area. You can't use the percentage sign, the Spanish tilde or certain accent marks, and if you cut and paste anything from the 'Net that has these, it won't post and throw you that very error.

    Jim is also right that cut & paste from MS Word, even without those problem characters, only seems to work about half the time because of "hidden characters" in the MS Word text.

    Finally we even discovered that one combination of words when typed in a certain order caused the same error. TJ first discovered this I believe and we narrowed down through trial and error to a combination of three words. That thread is somewhere here in the Front Desk too, I think.

    (At least they used to be here--they may have been removed during a Front Desk spring cleaning a year ago. If so... sorry!)

  7. #7
    Forum Member Kap'n's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Where phony hippies meet
    Posts
    19,767

    Re: New Thread Test

    You might be able to cut and paste if you use one of the dumbed down programs like notepad or wordpad.
    Several guitars in different colors
    Things to make them fuzzy
    Things to make them louder
    orange picks

  8. #8
    Forum Member Rickenjangle's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    6,143

    Re: New Thread Test

    Yep, Notepad works. I think Wordpad still has some funny business going on below the hood.

    I noticed the percent sign awhile ago but I still forget an try to use it sometimes...

    I'm a !

    "I'm gonna find myself a girl
    that can show me what laughter means
    And we'll fill in the missing colors
    In each other's paint-by-number dreams..."

  9. #9
    Forum Member Don's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Massachusetts
    Posts
    10,474

    Re: New Thread Test

    I've had this happen in the past as well. I assumed it was some kind of symbol or combination of symbols.

  10. #10
    Forum Member Cygnus X1's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sunny South Carolina
    Posts
    2,949

    Re: New Thread Test

    What a bump!

    I found out the offending word was "Bich"
    I could not post my very old prototype 7/8 oak Bich copy and it would block it.
    The word "Bich" was contained within the text of the image link.

    It was my first ground-up build using ancient oak found in a barn.

    I's 23 years old and still going strong.
    Been through many iterations but she's tough and sounds/plays great.

    Pic of the offender, the "Barn Door Bich":

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •